Wespenbestrijding regio Utrecht

Wespennest verwijderen in o.a. Utrecht, Zeist, Nieuwegein, Woerden, Bilthoven, Breukelen, Vianen en alles wat hier binnen valt.

Maak nu een afspraak

Last van wespen in regio Utrecht?

Derks Ongediertebestrijding is gespecialiseerd in het snel en vakkundig bestrijden en verwijderen van uw wespennest. Wij staan voor een snelle service omdat we weten hoe vervelend een wespennest bij u in de buurt kan zijn. In de spouwmuur, onder dakpannen, in de grond of in de boom, we komen het allemaal tegen. Onze bestrijders zijn allemaal gecertificeerd en vakbekwaam en staan u vriendelijk te woord. We werken professioneel en gaan zorgvuldig om met de situatie.

Actief in Utrecht en omstreken

Vaste prijs van €75,-

Actief op elke hoogte 

Binnen 24 uur bestreden 

Ook ’s avonds en in het weekend

Wespennest Verwijderen in Utrecht

Welkom bij onze professionele service voor het verwijderen van wespennesten in Utrecht. Wij begrijpen dat het ontdekken van een wespennest in uw omgeving voor veel mensen een verontrustende ervaring kan zijn. Gelukkig staan wij klaar om u te helpen met onze deskundige en veilige verwijderingsservice.

Waarom Kiezen Voor Onze Service?

 1. Ervaring en Expertise: Ons team bestaat uit ervaren professionals die getraind zijn in het veilig verwijderen van wespennesten. We kennen de gedragingen van wespen en weten hoe we een nest op een efficiënte en veilige manier kunnen verwijderen.
 2. Veiligheid Voorop: Veiligheid is onze hoogste prioriteit. We werken met de juiste beschermende uitrusting en volgen strikte veiligheidsprotocollen om ervoor te zorgen dat zowel onze medewerkers als onze klanten beschermd zijn tijdens het verwijderingsproces.
 3. Milieuvriendelijk: We begrijpen het belang van het behoud van het milieu. Daarom gebruiken we alleen methoden en producten die geen schade toebrengen aan het milieu tijdens het verwijderen van wespennesten.
 4. Snelle Respons: We begrijpen dat een wespennest een urgent probleem kan zijn. Daarom streven we ernaar om snel te reageren op oproepen en afspraken in te plannen op een tijdstip dat voor u het beste uitkomt.

Onze Diensten:

 • Inspectie: Voordat we tot actie overgaan, voeren we een grondige inspectie uit om de omvang en locatie van het wespennest vast te stellen.
 • Veilige Verwijdering: We gebruiken professionele technieken en apparatuur om het wespennest veilig te verwijderen, zonder risico op wespensteken of schade aan uw eigendommen.
 • Preventieadvies: Na verwijdering geven we advies over hoe u toekomstige wespenproblemen kunt voorkomen, zoals het afdichten van potentiële toegangspunten en het nemen van preventieve maatregelen.

Hoe Werkt Het?

 1. Contacteer Ons: Neem telefonisch of via onze website contact met ons op om een afspraak te maken.
 2. Inspectie: Ons team komt bij u langs voor een inspectie van het wespennest en geeft u een prijsopgave voor de verwijderingsservice.
 3. Verwijdering: Na uw goedkeuring gaan we over tot het veilig verwijderen van het wespennest.
 4. Nazorg: We bieden nazorg en advies om ervoor te zorgen dat uw omgeving weer veilig is na de verwijdering van het wespennest.

Neem vandaag nog contact met ons op voor professionele hulp bij het verwijderen van wespennesten in Utrecht. Wij staan klaar om u te helpen en uw omgeving weer veilig en vrij van wespen te maken.

Wespennest €75,-

24/7 bereikbaar

Gecertificeerde bestrijders

100% garantie

Op elke hoogte

Binnen 24 uur bestrijder voor de deur

NEEM CONTACT OP VOOR VRIJBLIJVEND ADVIES