Bedwantsen laten bestrijden?

Derks Ongediertebestrijding zorgt weer voor een huis zonder ongedierte!

Heeft u last van bedwantsen?

Bedwantsen zijn erg vervelend en neemt u vaak onbewust zelf mee van bijvoorbeeld een weekendje weg of van vakantie. Het kan ook zijn dat u tweedehands meubels in huis heeft gehaald en dat de bedwants zich hierin verscholen heeft. Bedwantsen zuigen bloed daardoor ontstaan jeukerige bultjes op de huid. De bedwantsen leven graag in en rondom uw slaapruimte en zuigen dan ook vooral ’s nachts bloed als u ligt te slapen.

Hoe bestrijden we de bedwants?

Als u het vermoeden heeft bedwantsen in huis te hebben neem dan direct contact op met ons want iedereen wil natuurlijk genieten van zijn nachtrust. Als we overgaan tot het bestrijden van bedwantsen dan wordt de gehele ruimte uitvoerig behandeld. U mag dan ook minimaal twee uur desbetreffende ruimte niet betreden. Wij van Derks gaan zorgvuldig met uw spullen om en bespreken samen met u wat nodig is om de bedwantsen te bestrijden.

Bedwantsen bestrijding, wat kost het?

Wij van Derks geven altijd 100% garantie op onze bestrijdingen. De kosten voor een bestrijding zijn vanaf €95,-. Het is op afstand moeilijk te bepalen waar de bedwants zich allemaal bevindt. We komen daarom vrijblijvend langs voor een inspectie waarna we gelijk tot bestrijding over kunnen gaan. Neem voor details over de prijs vrijblijvend contact met ons op, onze medewerkers staan voor u klaar.

Bedwantsen bestrijden v.a. €95,-

24/7 bereikbaar

Gecertificeerde bestrijders

100% garantie

Binnen 24 uur bestrijder voor de deur

NEEM CONTACT OP VOOR VRIJBLIJVEND ADVIES