Kakkerlakken laten bestrijden?

Derks Ongediertebestrijding zorgt weer voor een huis zonder ongedierte!

Heeft u last van kakkerlakken?

Bent u op zoek naar een betrouwbare ongediertebestrijder die raad weet met kakkerlakken? Dan bent u bij Derks Ongediertebestrijding aan het juiste adres. Wij helpen u graag op het moment dat u last heeft van kakkerlakken in huis. Deze Insecten zijn erg vervelend en hardnekkig om te bestrijden omdat ze ‘s- nachts leven en veel tegenstootjes kunnen weerstaan. Ze vervuilen voedsel en plekken in het huis (bijvoorbeeld in uw keuken). De uitwerpselen van kakkerlakken, hun vervellingshuidjes en speekselsporen kunnen ernstige allergieën, astma of eczeem veroorzaken. Het is daarom belangrijk om de kakkerlakken zo spoedig mogelijk te bestrijden. Lees hoerinder meer over wat je kan doen op het moment dat je kakkerlakken aantreft in huis.

Hoe weet je of het om kakkerlakken gaat?

Kakkerlakken zijn kleine vervelende insecten. Ze leven vooral ‘s-nachts en overdag houden ze zich schuil op warme donkere plekken, denk aan een koffiezetapparaat of achter de koelkast. Controleer dus altijd die warme plekken. Treft u hier eierschalen, uitwerpselen (hele kleine zwarte stofjes) en afgevallen huid aan, kan dit duiden op kakkerlakken.

Kakkerlakken bestrijden? Bel de specialist!

De gecertificeerde ongediertebestrijders van ond weten altijd om wat voor soort kakkerlak het gaat. Wij weten waar de kakkerlakken zich schuil houden en slaan dan ook geen plek over tijdens de bestrijding. Ook weten wij van Derks welk middel het beste werkt op de aangetroffen situatie. Aarzelt u niet om contact met ons op te nemen, onze medewerkers staan u graag te woord.

Kakkerlakken bestrijden v.a. €85,-

24/7 bereikbaar

Gecertificeerde bestrijders

100% garantie

Binnen 24 uur bestrijder voor de deur

NEEM CONTACT OP VOOR VRIJBLIJVEND ADVIES