Zilvervisjes laten bestrijden?

Derks Ongediertebestrijding zorgt weer voor een huis zonder ongedierte!

Zilvervisjes bestrijden

Zilvervisjes bestrijden kan je met de hulp van Derks Ongediertebestrijding effectief en snel regelen. Zilvervisjes zijn vaak een onaangename verrassing in huis. Wist je dat deze diertjes wel 2 tot 3 jaar oud kunnen worden? En dat ze gemiddeld zo’n 20 eitjes per dag leggen? Dit kan ervoor zorgen dat er een vervelende plaag in jouw huis of bedrijfspand ontstaat. Het is belangrijk om professionele hulp in te schakelen wanneer het aantal zilvervissen uit de hand begint te lopen.

Hoe voorkom je dat er zilvervisjes in huis komen?

Zilvervisjes bestrijden is iets wat je kan voorkomen. Op het moment dat je preventieve acties onderneemt, wordt de kans dat er zilvervisjes je huis binnen komen, veel kleiner. Het is vooral belangrijk dat je ervoor zorgt dat de luchtvochtigheid in huis laag blijft. Je zou bijvoorbeeld vochtvreters in alle kasten en vochtige hoeken van het gebouw kunnen plaatsen. Verder is het belangrijk dat je het huis of bedrijfspand goed ventileert. Denk eraan om de ramen in de badkamer of het toilet vaak open te zetten voor frisse lucht. Zilvervisjes bestrijden hoeft pas op het moment dat het een plaag is geworden. Je zou dan eerst wat lokdoosjes of gif kunnen neerleggen, waarna je een professional kunt inschakelen.

Op welke manier kan je zilvervisjes bestrijden?

Derks Ongediertebestrijding zorgt ervoor dat de zilvervisjes op een veilige manier uit jouw pand worden verwijdert. Zo zijn er geen gezondheidsrisico’s voor kinderen, andere huisdieren en voor jezelf. Zilvervisjes die hardnekkig terug blijven keren in jouw woning of ander soort pand, dienen door een professional bestreden te worden. Dan ben je er daarna zeker van dat de plaag is uitgeroeid en niet terug zal keren. Je kan altijd een vrijblijvende offerte bij Derks Ongediertebestrijding aanvragen. Wij helpen je graag op het moment dat het je zelf niet lukt om de zilvervisjes te bestrijden.

Zilvervisjes v.a. €100,-

24/7 bereikbaar

Gecertificeerde bestrijders

100% garantie

Binnen 24 uur bestrijder voor de deur