Last van vlooien?

Derks Ongediertebestrijding zorgt er voor dat u en uw huisdier van de jeuk af is!

Vlooien bestrijden

Bent u op vakantie geweest? Vaak als u terugkomt kan u last hebben van vlooien. Dit komt omdat ze tijd hebben gehad om te nestelen en ontwaken op het moment dat u binnen stapt. Vlooien zijn vervelende insecten die we liever niet in huis hebben. De kleine dieren leven niet op mensen maar kunnen voor ons erg vervelende en jeukende bultjes achterlaten. Uw huisdier heeft er het meeste last van. Wacht dus niet te lang met het behandelen van de vlooien. Voorkom dat het een plaag wordt en schakel daarom zo snel mogelijk een professional in van Derks ongediertebestrijding.

Verschillende soorten vlooien

Er bestaan veel verschillende soorten vlooien wereldwijd maar de meest voorkomende vlo is de kattenvlo. de kattenvlo vindt u dan, naast uw kat, ook vaak op uw hond want ze springen letterlijk van huisdier op huisdier. De kattenvlo legt veel eitjes en daarom is het van groot belang deze insecten zo snel mogelijk te bestrijden.

Professionele vlooien behandeling

Het bestrijden van vlooien is geen makkelijke taak. Het is verstandig iemand in te huren die hierin is gespecialiseerd. De ongediertebestrijders van Derks hebben vakkundige ervaring met vlooien. Voor een vast start tarief en zonder voorrijkosten kunt u bij ons terecht. Binnen 24 uur staat er een gespecialiseerde ongediertebestrijder van ons op de stoep.

Vlooien behandeling v.a. €85,-

24/7 bereikbaar

Gecertificeerde bestrijders

100% garantie

Binnen 24 uur bestrijder voor de deur

NEEM CONTACT OP VOOR VRIJBLIJVEND ADVIES