Mieren laten bestrijden?

Derks Ongediertebestrijding zorgt weer voor een huis zonder ongedierte!

Mieren in huis?

Mieren komen graag naar binnen op zoek naar voedsel, vooral in het najaar. De favoriete plek in de woning is daarom ook vaak de keuken waar veel etensresten te vinden zijn. Mieren vinden altijd zoetigheid in een glas of op een bord. Mieren zijn zo klein dat ze altijd wel een manier vinden uw huis binnen te komen. Als er een mier binnen is wordt er al heel snel een spoor gemaakt voor de opvolgende mieren waardoor er snel een kolonie kan ontstaan. Met behulp van mierenlokdoosjes zullen de mieren niet bestreden worden want hiermee bereikt u enkel de werksters. U zult de koningin moeten bereiken om het probleem op te lossen.

Last van een mierennest?

Als u last heeft van mieren dan is er een mierennest in de buurt. Mieren leven in kolonies en vaak is er één groot nest. Van daaruit maken de mieren een route naar de voedselbron. Een mierennest bevat, afhankelijk van de mierensoort, wel tienduizenden mieren. Ziet u kleine hoopjes zand? Dan duidt dit vaan op een mierennest.

Mieren laten bestrijden

Mieren komen overal voor. Zowel in uw woning als buiten in uw tuin. Mieren bouwen hun nest vlakbij de voedselbron. Ze brengen dit via vaste routes naar het mierennest. Dit zorgt vaak voor overlast en onreine situaties. Wilt u graag van uw mierennest af, neem dan contact op Derks en een gespecialiseerd bestrijder zal u middels een vrijblijvende inspectie helpen het mierennest te verwijderen.

Mieren bestrijden v.a. €85,-

24/7 bereikbaar

Gecertificeerde bestrijders

100% garantie

Binnen 24 uur bestrijder voor de deur

NEEM CONTACT OP VOOR VRIJBLIJVEND ADVIES