Muizen laten bestrijden?

Derks Ongediertebestrijding zorgt weer voor een huis zonder ongedierte!

Muizen bestrijden in uw regio

Wanneer er ongewenste dieren in jouw huis rondlopen, wil je natuurlijk graag weten hoe je bijvoorbeeld muizen kunt bestrijden. Derks Ongediertebestrijding helpt je graag op het moment dat je last hebt van muizen in huis. Deze knaagdieren zijn erg vervelend omdat ze schade aan jouw huis kunnen aanbrengen. Ze knagen door hout, plastic en elektrische kabels heen. Dat laatste kan er zelfs voor zorgen dat er een brand in jouw huis ontstaat. Vandaar dat het belangrijk is om de muizen te bestrijden. Lees meer over wat je kan doen op het moment dat je muizen in huis hebt.

Hoe weet je of je muizen in huis hebt?

Muizen bestrijden kan pas op het moment dat je zeker weet dat je muizen in of rond jouw huis of bedrijf hebt. Ten eerste is het belangrijk dat je de dieren hebt gezien. Daarnaast kan gekras in muren of plafonds ook duiden op muizen in het gebouw. Ook de uitwerpselen van de dieren zijn een signaal dat je ermee te maken hebt. De dieren laten een vieze geur achter, wat naar ammoniak ruikt. Op het moment dat je een aantal muizen in huis hebt, kan het ook zijn dat zij gaan nestelen, wat voor nog meer overlast zorgt. Zoek vooral in beschutte hoekjes naar de nesten van deze dieren.

Muizen bestrijden? Gebruik alleen gif als het echt niet anders kan!

Wanneer je van de muizen in jouw huis of bedrijf af wil, kan Derks Ongediertebestrijding je helpen om de muizen te bestrijden. Het is in het begin altijd belangrijk dat je samen met de professionele bestrijder bedenkt hoe de muizen op een dier- en milieuvriendelijke manier bestreden kunnen worden. Zo kan je ervoor kiezen om muizenvallen in te zetten, kattenharen neer te leggen of peper te strooien. Als dat niet werkt om de muizenplaag in te dammen, is het plaatsen van gif pas de oplossing.

Muizen v.a. €85,-

24/7 bereikbaar

Gecertificeerde bestrijders

100% garantie

Binnen 24 uur bestrijder voor de deur