Ongediertebestrijding regio Tilburg

Last van wespen? Binnen 24 uur
een bestrijder van ons voor de deur!

Last van wespen in regio Tilburg?

Derks Ongediertebestrijding is gespecialiseerd in het snel en vakkundig bestrijden en verwijderen van uw wespennest. Wij zijn actief in o.a. Loon op Zand, Helvoirt, Reusel, Baarle-Nassau, Rijen en alles wat hier binnen valt. We staan voor een snelle service omdat we weten hoe vervelend een wespennest bij u in de buurt kan zijn. In de spouwmuur, onder dakpannen, in de grond of in de boom, we komen het allemaal tegen. Onze bestrijders zijn allemaal gecertificeerd en vakbekwaam en staan u vriendelijk te woord. We werken professioneel en gaan zorgvuldig om met de situatie.

Actief in Tilburg en omstreken

Vaste prijs van €75,-

Actief op elke hoogte 

Binnen 24 uur bestreden 

Ook ‘s avonds en in het weekend

Belangrijk is even dat u weet wat de aanvliegroute van de wespen is. Dit is de plek waar ze normaal gesproken met zijn alle naar binnen gaan en hiermee het nest betreden. Zelfstandig een wespennest verwijderen wordt altijd ten strengste afgeraden door alle experts op dit gebied. Want wanneer je dit zelf doet, neemt het aardig wat risico’s met zich mee. Zo kan je heftig gestoken worden, wat een ziekenhuisbezoek tot gevolg kan hebben. Dus neem jouw eigen veiligheid en dat van je buren en eventuele kinderen serieus en schakel Derks Ongediertebestrijding in, op het moment dat je een wespennest wil verwijderen. Lees gerust verder om meer informatie te krijgen over hoe je met een wespennest om dient te gaan.

Heeft u last van ongedierte in regio Tilburg?

Ongedierte kan erg vervelend zijn. Als ongediertebestrijder zijn wij gespecialiseerd in allerlei soorten ongedierte. Ons werkgebied omvat onder andere: Loon op Zand, Helvoirt, Reusel, Baarle Nassau, Rijen en alles wat hier binnen valt. We zijn gespecialiseerd in het snel en vakkundig bestrijden van uw ongedierte. We werken enkel met gecertificeerde mensen en staan u daarom altijd vakkundig te woord. Het is op voorhand altijd belangrijk om zoveel mogelijk zonder gif te kunnen werken. Wij gebruiken dit als laatste redmiddel om u van uw ongedierte af te helpen.

Types ongedierte van Derks Ongediertebestrijding

Wij werken met veel soorten ongedierte. Sommige ongedierte zoals muizen of wespen komen vaker voor. U kunt natuurlijk ook last hebben van ander ongedierte. Bekijk hieronder een groot deel van het ongedierte wat we voor u kunnen bestrijden:

Wespen                                                  › Muizen

Ratten                                                     › Zilvervisjes

Bedwantsen                                           › Vlooien

Kakkerlakken                                          › Vliegen

Mieren                                                     › Boktor

Houtworm

Op elke pagina staat toegevoegde informatie over het dier. Heeft u last van ander ongedierte? Onze mensen staan u graag te woord, zo bespreken we met u de mogelijkheden.

Plaatsen waar wij actief zijn:

Derks ongediertebestrijding is actief in onderstaande plaatsen. Wij kunnen binnen 24 uur, bij spoed, ervoor zorgen dat het ongedierte bestreden is. Belt u ons gerust om te vragen naar de verschillende mogelijkheden.

Werkzaam in: Alphen, Baarle-Nassau, Berkel-Enschot, Bladel, Diessen, Dongen, Esbeek, Gilze, Goirle, Hilvarenbeek, Moergestel, Oisterwijk, Reusel, Riel, Rijen, Tilburg, en Udenhout.

Neem contact op met Derks Ongediertebestrijding

Als u last heeft van ongedierte kunt u ons altijd even bellen. Onze medewerkers zijn op de hoogte van veel verschillende situaties. Een inspectie is bij ons in meeste gevallen kosteloos en we kunnen waar nodig al gelijk aan de slag gaan met een bestrijding. Belt u ons gerust voor meer informatie op onze mobiel of de vaste lijn.

Wespennest verwijderen €75,-

Muizen v.a. €85,-

Ratten v.a. €85,-

Zilvervisjes v.a. €95

Elk ander ongedierte: Gratis inspectie en prijs op aanvraag

NEEM CONTACT OP VOOR VRIJBLIJVEND ADVIES

Menu