Ongediertebestrijding regio Roosendaal

Last van wespen? Binnen 24 uur
een bestrijder van ons voor de deur!

Last van wespen in regio Roosendaal?

Derks Ongediertebestrijding is gespecialiseerd in het snel en vakkundig bestrijden en verwijderen van uw wespennest. Wij zijn actief in onder andere de regio Bergen op Zoom, Steenbergen, Klundert, Rucphen en alles wat hier binnen valt. Wij staan voor een snelle service omdat we weten hoe vervelend een wespennest bij u in de buurt kan zijn. In de spouwmuur, onder dakpannen, in de grond of in de boom, we komen het allemaal tegen. Onze bestrijders zijn allemaal gecertificeerd en vakbekwaam en staan u vriendelijk te woord. We werken professioneel en gaan zorgvuldig om met de situatie.

Actief in Roosendaal en omstreken

Vaste prijs van €75,-

Actief op elke hoogte 

Binnen 24 uur bestreden 

Ook ’s avonds en in het weekend

Belangrijk is even dat u weet wat de aanvliegroute van de wespen is. Dit is de plek waar ze normaal gesproken met zijn alle naar binnen gaan en hiermee het nest betreden. Zelfstandig een wespennest verwijderen wordt altijd ten strengste afgeraden door alle experts op dit gebied. Want wanneer je dit zelf doet, neemt het aardig wat risico’s met zich mee. Zo kan je heftig gestoken worden, wat een ziekenhuisbezoek tot gevolg kan hebben. Dus neem jouw eigen veiligheid en dat van je buren en eventuele kinderen serieus en schakel Derks Ongediertebestrijding in, op het moment dat je een wespennest wil verwijderen. Lees gerust verder om meer informatie te krijgen over hoe je met een wespennest om dient te gaan.

Heeft u last van ander ongedierte?

Wij van Derks Ongediertebestrijding zijn actief in onder andere de regio Bergen op Zoom, Steenbergen, Klundert, Rucphen en alles wat hier binnen valt. We zijn gespecialiseerd in het snel en vakkundig bestrijden van uw ongedierte. Al onze medewerkers zijn gecertificeerd ongediertebestrijder en staan u daarom bekwaam en vakkundig te woord. We kijken altijd eerst naar mogelijkheden om uw ongedierte zoveel mogelijk te weren en op een natuurlijke manier te verhelpen. Mocht dit niet voldoende zijn gaan we over tot een professionele bestrijding met gif.

Van welk ongedierte heeft u last?

Derks Ongediertebestrijding is van alle markten thuis. Dagelijks krijgen wij te maken met veel type ongedierte.  U kunt ons contacteren voor alle soorten ongedierte, hierbij moet u denken aan:

Wespen                                                  › Muizen

Ratten                                                     › Zilvervisjes

Bedwantsen                                           › Vlooien

Kakkerlakken                                          › Vliegen

Mieren                                                     › Boktor

Houtworm

Kijk op elke pagina voor meer informatie. Heeft u last van ander ongedierte? Bel ons gerust en onze medewerkers staan u graag te woord met een oplossing.

Neem contact op met Derks Ongediertebestrijding

Als u last heeft van ongedierte aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers kunnen u goed uitleggen wat te doen in uw situatie. Onze bestrijders komen in veel gevallen kosteloos langs voor een inspectie en kunnen waar nodig al gelijk aan de slag gaan met een bestrijding. Belt u ons gerust voor meer informatie op ons vaste telefoonnummer of ons mobiele nummer.

Wespennest verwijderen €75,-

Muizen v.a. €85,-

Ratten v.a. €85,-

Zilvervisjes v.a. €95,-

Elk ander ongedierte: Gratis inspectie en prijs op aanvraag

NEEM CONTACT OP VOOR VRIJBLIJVEND ADVIES